Alliance 1 Alliance 2 Alliance 3 Alliance 4

Alliance Trouwringen

Het geduld en vakmanschap zorgt voor een geheel eigen identiteit van Alliance Ringen. De collectie omvat vele unieke modellen warbij ook nog eens je eigen inbreng mogelijk is. Zo zul je altijd slagen om je individuele stijl te benadrukken. 

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een  van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kan u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

In Nederland wordt de kwaliteit van gouden en diamanten sieraden bewaakt door officiele organisaties die producten voorzien van certificaten en rijkswaarborg stempels en controleren erkende juweliers. Alle sieraden van Juweelco zijn gegarandeerd en schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Alliance Alliance 1 Alliance 2 Alliance 3 Alliance 4 Alliance 5 Alliance 6 Alliance 7 Alliance 8 Alliance 9 Alliance 10 Alliance 11 Alliance 12
Juweelco Juweliers Facebook Juweelco Juweliers Youtube