Cera 1 Cera 2 Cera 3 Cera 4

Cera Trouwringen

Het Duitse trouwringen merk Cera heeft een collectie met zoveel keus dat jullie beslist slagen die ring te vinden die symbool staat voor jullie gevoelens voor elkaar. Samen een ring uitzoeken is een feest op zich.

Kijk op uw gemak rond in onze juwelierszaak waar veel overzichtelijk is geëtaleerd. Heeft u vragen dan zal een  van onze ervaren medewerkers met veel liefde voor het vak u kennis laten maken met de grote collectie. Laat u adviseren en assisteren door een van de medewerkers die alleen gedegen zijn opgeleid. Ons verkoopteam heeft een grote affiniteit met het vak en weet al uw vragen te beantwoorden en staan klaar u te assisteren.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons heel belangrijk. Wij willen in kunnen spelen op al uw wensen en behoeften. In onze juwelierszaak kunt u veilig en vertrouwd de ringen zien, voelen en beleven, wat enorm belangrijk is. U bent zeker van goed advies van de vakman en van degelijke after-sales, iets wat bij internetbedrijven niet gegeven wordt.

De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid. Een certificaat staat voor vertrouwen en Juweelco levert bij alle diamanten sieraden een certificaat.

Cera Cera 1 Cera 2 Cera 3 Cera 4 Cera 5 Cera 6 Cera 7 Cera 8 Cera 9 Cera 10 Cera 11 Cera 12
Juweelco Juweliers Facebook Juweelco Juweliers Youtube