Giorgio Martello 1 Giorgio Martello 2 Giorgio Martello 3 Giorgio Martello 4

Giorgio Martello Sieraden

Het bekende Italiaanse sieradenhuis Giorgio Martello weet keer op keer bewondering op te wekken met nieuwe ontwerpen, stijlvol, tijdloos en gedurfd. Soepel vallende schakelbanden, colliers, oorgoed en ringen met als accent glanzende stenen die prachtig zijn gefacetteerd, die de collectie bepalen.

De kernwaarden van Giorgio Martello weerspiegelen een pure en onvervalste luxe met een sprankelende palet aan zilveren sieraden. Het merk uit Milaan is vele jaren een succes maar is inmiddels uitgegroeid tot een niet te miskennen lifestyle-concept met volwassen en complete collectie in verschillende lijnen, voor de fun en flirty vrouw. 

Nergens ter wereld worden kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd van zilveren sieraden als in Nederland. Juweliers worden regelmatig bezocht op de stempels die u garantie geven.

Prijs: € 49,- tot € 250,-

Giorgio Martello 1 Giorgio Martello 2 Giorgio Martello 3 Giorgio Martello 4 Giorgio Martello 5 Giorgio Martello 6 Giorgio Martello 7 Giorgio Martello 8 Giorgio Martello 9 Giorgio Martello 10 Giorgio Martello 11 Giorgio Martello 12
Juweelco Juweliers Facebook Juweelco Juweliers Youtube