Pierre Cardin 1 Pierre Cardin 2 Pierre Cardin 3 Pierre Cardin 4

Pierre Cardin

Er zijn weinig ontwerpers als Pierre Cardin met zo’n specifieke signatuur waarvan de zilveren sieraden collecties telkens boeien door spannend design met onverwachte details en bijzondere vormen die ongegeneerd flirt met het onconventionele met internationale allure.
Prijs €60,- tot €400,-

Er zijn weinig ontwerpers als Pierre Cardin met zo’n specifieke signatuur waarvan de zilveren sieraden collecties telkens boeien door spannend design met onverwachte details en bijzondere vormen die ongegeneerd flirt met het onconventionele met internationale allure. Het Franse merk is een van de beroemdste sieradenmerken ter wereld. Het merk onderscheidt zich door zijn vakmanschap en eigentijdse design. De smaakvolle combinaties die Pierre Cardin weet te maken met stenen zijn schitterend. Elk design van Pierre Cardin is een lust voor het oog en is ambachtelijk afgewerkt.

Juweliers worden gecontroleerd door Rijksinspectie en de goederen worden gekeurd door Waarborg Holland. De keurstempel geven de garantie dat uw sieraad aan de wettelijke normen voldoen.

Prijs: € 60,- tot € 400,-

Pierre Cardin Pierre Cardin 1 Pierre Cardin 2 Pierre Cardin 3 Pierre Cardin 4 Pierre Cardin 5 Pierre Cardin 6 Pierre Cardin 7 Pierre Cardin 8 Pierre Cardin 9 Pierre Cardin 10 Pierre Cardin 11 Pierre Cardin 12
Juweelco Juweliers Facebook Juweelco Juweliers Youtube