Evenementen

Juweelco Ulysse Nardin Show 2018

Een prachtig gerestaureerd historisch gebouw met al zijn charme en uitstraling is een uitstekende locatie voor Juweelco om een grote collectie Ulysse Nardin te presenteren. Alle klanten die de afgelopen 30 jaar een Ulysse Nardin horloge bij Juweelco heeft gekocht werden uitgenodigd. Veel oude bekenden zijn gekomen om deze prachtige horloge te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.

Ulysse Nardin werd opgericht in 1846 te Zwitserland. Wereldberoemd om zijn historische scheepschronometers en tegenwoordig staat Ulysse Nardin bekend om zijn gecompliceerde mechanische horloges zoals tourbillions en astrologische horloges. Deze exclusieve horloges zijn verkrijgbaar wereldwijd bij een kleine netwerk aan gespecialiseerde horlogerieën.

Juweelco Jacques Lemans show 2016

Dit prachtig gerestaureerd historisch hotel gelegen in het centrum van Antwerpen heeft veel charme uit het verleden. Onze vele Belgische klanten werden uitgenodigd om de collectie Jacques Lemans horloges te bekijken en tevens even bijpraten met vele vaste relaties.
Jacques Lemans bestaat sinds 1975 en is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een succes en valt goed in de gratie bij onze belgische gasten. Grote getallen konden de weerstand niet tegenhouden om een prachtig polshorloge aan te schaffen.
Prijs tot € 2250,-

Juweelco Maurice Lacroix show 2014

Ruim 250 vaste klanten zijn op onze uitnodiging ingegaan om naar kasteel Bloemendal af te reizen. Alle uitgenodigde hebben in het verleden een Maurice Lacroix aangeschaft bij Juweelco en kwamen naar Limburg om onze nieuwe collectie te bewonderen onder het genot van spijs en wijn.

Als de aantal verkochte horloges deze middag en de uitbundige reacties iets zegt over wat ons te wachten staat, is het duidelijk dat de vergroting van de collectie Maurice Lacroix horloges de juiste zet was.

Maurice Lacroix uit Zwitserland is wereldberoemd om zijn gecompliceerd mechanische uurwerken met een industrieel design en zeer gewaardeerd door verzamelaars.

Prijs €550,- tot €37.500,-

Juweelco Roamer show 2012

Dit gerestaureerd historische pracht heeft zijn charme uit het verre verleden teruggekregen, met een park met waterpartij en huisvest een groot aantal prachtige vertrekken en is groen omzoomd door landschappelijke tuinen met magische vergezichten. Van dichtbij worden de Zwitserse horloges van Roamer bewonderd om zijn technisch vernuft en aristocratische uitstraling.

Uitgenodigde relaties die de afgelopen jaren een Roamer horloge kochten genoten van de collectie, getoonde fabrieksfilm en haute cuisine.

Prijs tot €5000,-

Juweelco Michel Herbelin show 2010

Deze magnifieke buitenplaats ontwikkelde zich in de loop der eeuwen tot een aanzienlijke bezitting, met een strak, formeel ingedeelde park. Het Rijksmonument is omsiert met tuinen in Franse stijl met paden gemarkeerd met ontelbare bomen. Gehuisvest in luxe, stijl en verfijning weet de tentoongestelde collectie van Herbelin alle aandacht voor zich te eisen. Vele toegestroomde Herbelin bezitters waren deze middag wederom tevreden en genoten alweer van een wervelende Juweelco show.

Prijs tot €5000,-

Juweelco Bulova show 2008

De met grindpaden, perken, borders en bomen omzoomde mooie villa staat op een weids gelegen plek. Het in bakstenen gestapelde droom van een welvarende heer van weleer is gerealiseerd door de visie van zijn architect, die klasse en stijl tot in de kleinste detail heeft doorgevoerd. Deze eigenschappen zijn zeker terug te vinden in de nieuwe collectie Bulova horloges.

De gastvrijheid werd zeer geapprecieerd door de Bulova connaisseurs, waarvan vele het niet kon nalaten een nieuwe aanwinst aan te schaffen.

Prijs tot €5000,-

Juweelco Fortis show 2006

Wij hebben een dag georganiseerd voor onze Fortis horloge verzamelaars en wie om het pand loopt, raakt niet uitgekeken op de vele fraaie details die in gevels, goten en dakbedekking die zijn uitgewerkt. Omgeven door groene gazons, rozenperken en heestertuinen die zo nadrukkelijk de structuur en indeling van de tuin in beeld brengen, aangevuld met serres, bordessen en pergolas. Kortom, een heerlijke plek om de nieuwste collectie en limited editions te introduceren.

Dit horlogemerk is tevens tijdens de belangrijkste momenten in de geschiedenenis van de luchtvaart en ruimtevaart aanwezig geweest.

Prijs tot €9000,-

Juweelco Paul Picot show 2004

Uitgenodigde relaties die de afgelopen jaren een Paul Picot kochten, stroomden naar het smaakvol gebouwde, romantische landhuis dat gelegen is in een uitgestrekt natuurgebied. Het gebouw herbergt onder andere een ruime entree, vestibule, fraai afgewerkte trappenhuis en gebrandschilderde glas in loodramen die uitkijken op de in sierlijke stijl aangelegde tuinen en bomen lanen. Dit maakt allemaal deel uit van een omvangrijk parkgebied.

De intense cocktail van oogstrelend design en superieur techniek van het prestigeus Zwitsers merk Paul Picot weet moeiteloos alle aandacht van onze relaties te trekken.

Prijs tot €125.000,-

Juweelco Eterna show 2003

Juweelco relaties die een Eterna horloge aangeschaft hebben, werden uitgenodigd naar deze cultuurmonument dat eeuwen geleden verrees als een opvallend hoogtepunt van een welgestelde familie. Het is in stijl gerestaureerd met behoud van alle kenmerken met formele tuinen die zijn ontworpen door een Franse tuinarchitect.Deze unieke façade huisvest de opvallendste nieuwe modellen van Eterna.

De keuken stond garant voor culinaire creaties waar iedereen van genoot.

Prijs tot €18.000,-

Juweelco Oris show 2002

Het markante gebouw is op unieke wijze ingepast in het landschapspark en heeft een cultuurhistorische betekenis. Het interieur is ambachtelijk verfraaid met stucplafonds, marmeren schouwen, parket vloeren, glas in lood, houtsnij- en beeldhouwwerk.

Men die zoekt naar horloges met stijl, kracht en karakter zal zich bij de Zwitserse Oris horloges helemaal op zijn plaats voelen.

Juweelco presenteerde de complete collectie aan zijn Oris geïntresseerde relaties.

Prijs tot €5000,-

Juweelco Zenith show 2001

Dit prachtige landhuis omgeven met Engelse landschapstuinen met gesnoeide buxushaagjes biedt een optimale decor voor deze Juweelco show. Hier wordt een collectie van Zwitserse horloges getoond aan de liefhebbers van innovatieve excellente horloges.

In 1865 gaf Georges Faure-Jacot opvolging aan zijn idee om technisch hoogstaande horloges te fabriceren.

Prijs tot €32.000,-

Juweelco TAG Heuer show 2000

Een indrukwekkende oprijlaan voert ons rechtstreeks naar het omgrachte kasteel, gelegen in een unieke landschap. In deze prachtige ambiance genieten onze Tag Heuer klanten van de nieuwe collectie horloges, heerlijke gerechten en wijnen.

De TAG Heuer fabriek heeft een langlopende reputatie op het gebied van sporthorloges en chronografen met een sportieve masculiene, elegante vormgeving die wordt bereikt door een gewiekste synthese van vormesthetiek en functionaliteit, wat resulteert in tijdloze schoonheid.

Prijs tot €6000,-

Juweelco Baume & Mercier show 1999

Op een werkelijke fabelachtige locatie waar het romantische exterieur ook gereflecteerd is in het interieur in een wereld waar klasse, stijl, chic en esthetiek de sfeer bepalen, heeft Juweelco besloten de complete collectie tentoon te stellen aan zijn vele vaste relaties geïntresseerd in Baume & Mercier horloges. Als afsluiting werd men verwend met wijnen en frans cuisine.

Prijs tot €9500,-

Juweelco Raymond Weil show 1998

Landelijk gelegen, omringt met oorspronkelijke struikgewas, perken, bomen en vijvers. Een werkelijk zeer stijlvolle locatie met een klassieke interieur en serene sfeer zorgden voor een opkomst wat groots te noemen was.

Ons Raymond Weil relaties hebben zich massaal geuit dat wederom dit evenement ervaren werd als een ware beleving.

Prijs tot €11.000,-

Juweelco Longines show 1997

De bouwgeschiedenis van deze landgoed heeft zich voltrokken over een lange periode. Het resultaat had karakter met harmonie die te vinden is in proporties, kleuren en materialen reflecteert zowel soberheid als rijkdom, strakheid als sierlijkheid. De raadzaal, regentenkamer en ontvangstkamers zijn enkele van de vele vertrekken.

Het karakteristieke gebouw is omringd door tuinen, bossen en is een heel belangrijk en waardevol deel van de leefomgeving. Desondanks de omgeving hebben onze Longine relaties zich vergaapt aan de schitterende horloge collectie.

Prijs tot €5000,-

Juweelco Tissot show 1996

De vele uitgenodigde Tissot relaties stroomden naar een groot kasteel. Deze onderkomen van een elite familie met zijn theatrale interieurs is rijkelijk gedecoreerd. Verder is het chic ingericht, luxeus, comfortabel en men wordt heerlijk verzorgd met wijnen en fijne cuisine, dat een sumblieme aanvulling is op de presentatie van de Tissot horloges.

Tissot horloges hebben een geschiedenis van meer dan 160 jaar. Vanuit Le Locle in Zwitserland worden deze horloges geproduceerd. Tot 1917 was met name de Russische markt een goed afzetgebied voor Tissot horloges en staat bekend om een opvallend design. Deze traditie is voortgezet toto 1990. De huidige Tissot collectie is meer behoudend van vormgeving om een groter publiek te bereiken en met deze businessmodel is Tissot wereldwijd succesvol.

Prijs tot €2000,-

Juweelco Certina show 1995

Verscholen achter een kraag van hoge bomen ligt dit prachtige en knusse kasteel. Een optimale decor waar de chef kok verse ingrediënten had omgetoverd tot echte traktaties voor de uitgenodigde Juweelco relaties.

Certina is in 1888 begonnen met het produceren van horloges. Het hoofdkantoor van het Zwitserse Certina is gevestigd in Le Locle. Na 1938 is het bedrijf een andere weg ingeslagen, met degelijke horloges. Dit heeft ertoe geleid dat Certina in de jaren 50 een van de grootste horlogemerken was. Dit werd mede veroorzaakt door de introductie van de waterdichte Certina DS. De laatste jaren profiteert zich in sporthorloges.

Prijs tot €900,-

Juweelco Rado show 1994

Uitzondelijk gelokaliseerd in de bossen, is deze indrukwekkende bestemming met een rijke geschiedenis en imposante vertrekken. Dit zorgt meteen voor het heuse kasteel gevoel bij de bezoekende RADO relaties. Tijdens deze show biedt Juweelco alles wat u zoekt binnen de prachtige exemplaren van Rado.

Prijs tot €3000,-

Juweelco Omega show 1993

Het merk met de Griekse letter voor perfectie als symbool, werd oorspronkelijk in 1848 in Zwitserland opgericht als atelier waar zakhorloges werden gemaakt. Vanaf het begin geven Omega getuige van tal van topprestaties en hadden deel aan enkele van de spannendste avonturen van de mensheid.

U krijgt het gevoel nu in een totaal andere wereld te zijn beland. Het kasteel ademt sfeer door zijn vele ornamenten, siersmeedwerk, pilasters, houtsnijwerk en prachtige plafonds met kooplijsten. De gemetselde muurtjes en trappen met tuinvazen en bakken die uitpuilen met bloeiende planten zijn sfeerbepalend, maar vooral de hagen, buxuspatronen en taxus figuren springen vooral in het oog. Terwijl binnen alle ogen gericht zijn op de nieuwe collectie Omega horloges.

De harmonieuze combinatie van traditionele horloges expertise en innovatieve technologie levert voor de vervaardiging van goede, gecompliceerde horloges met gebruik van de modernste productiemethode.

Prijs tot €20.000,-

Juweelco Ebel show 1992

Het markante complex biedt een optimale omgeving voor de presentatie van de complete collectie Ebel horloges. Op uitnodiging kwam een groot aantal Juweelco bekenden met om hun pols, een in het verleden gekochte Ebel horloge.

De introductie van de nieuwste modellen worden bewonderd tijdens deze Juweelco show en werd afgerond met mooie wijnen en heerlijke spijscombinaties.

Prijs tot €16.000,-

Juweelco Rolex show 1991

Dit prachtig gerestaureerd historische hotel heeft zijn charme uit het verre verleden terug gekregen. Gevestigd in een groot aantal prachtige vertrekken, waar de collectie Rolex horloges getoond wordt onder het genot van heerlijke champagne en top cuisine.

In 1926 zag het eerste Rolex het daglicht en groeide snel uit tot een icoon.

Prijs tot €18.000,-

Juweelco Girard-Perregeaux show 1990

De bossen rondom het kasteel zijn grotendeels aangelegd in Engelse landschapsstijl en heeft een natuurwaarde door de vele bijzondere bomen en ingewikkelde patronenen van gesnoeide buxushaagjes. Een ultieme locatie om een horlogemerk te presenteren met een ongekende passie voor mechanische technologie.

Opgericht in 1791 te Genève weet Girard-Perregeaux tot heden zijn expertise en vakmanschap voort te zetten, wat internationale faam bracht.

Prijs tot €30.000,-

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief