Horloges

De toonaangevende collectie van 63 horlogemerken bij Juweelco is de grootste van Nederland.

Wij voeren veel bekende trendy horlogemerken waaronder Nautica, Esprit, Guess en Marc Ecko. Gerenommeerde horlogemerken zijn ook ruim vertegenwoordigd zoals Seiko en Citizen. Natuurlijk vindt u ook veel prestigieuze Zwitserse merken zoals Paul Picot, Omega, Maurice Lacroix, Fortis, Michel Herbelin en Edox.

Het is belangrijk om stil te staan of een horlogedealer kundig is of stuurt hij alle reparaties naar de importeur of fabrikant waar de reparaties lang duren voor topprijzen. Juweelco heeft een eigen horloge atelier voor onderhoud, reparaties en restauraties aan alle merken horloges en klokken. Ons team hooggekwalificeerd horlogemakers werken graag aan uw quartz of mechanisch horloge.

Daarnaast hebben wij een enorme collectie horlogebanden in alle maten en kleuren van Hirsch, Barrington, Zucollo & Rochet, Morrelato, Rewa en Fixoflex. Ook kunnen wij horlogebanden bestellen van alle horlogemerken.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief