AnonimoJuweelco extra service 5 jaar garantie

Anonimo is gehuisvest in Florence, Italië en heeft diverse patenten gedeponeerd op het gebied van horloge technische constructies. Sinds 1997 is Anonimo trouwgebleven met hun originele filosofie, een horloge is een expressie van kwaliteit van de persoonlijkheid van de drager. Anonimo heeft een aantal horlogecollecties met hun beroemde schroefkroon systeem en volledig water resistent drukknoppen.

Italiaans design met een robuust, sportief en functionele uitstraling gecombineerd met hedendaagse unieke vormgeving zal de kritische consument overtuigen als hij op zoek is naar een horloge met een extra dimensie en Zwitserse precisie.

Door de mix van traditioneel vakmanschap en kwaliteit, gaan krachtige en fijne details hand in hand bij de vele verschillende modellen die staan voor daadkracht, energie en creativiteit. Wanneer u kiest voor een degelijk en stijlvol horloge dan is Anonimo een prima keus en wij brengen deze horloges binnen uw handbereik.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief