ArmaniJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Armani is een high-end kleding merk van wereldfaam. Giorgio Armani opende zijn eerste zaak in 1970 en inmiddels is zijn mode over de hele wereld verkrijgbaar. Het imperium van de Italiaanse modekoning behelst ook hotels, cafés, designmeubels, interieurbenodigdheden, cosmetica en alle denkbare accesoires waaronder horloges. Vanuit de designmekka Milaan versmelten traditie en trend moeiteloos in succesvolle internationale Italiaanse design.

De horlogecollectie werd gelanceerd in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. geïnspireerd door het verleden verheft Armani zijn horloge noviteiten tot ultieme stijlmakers. Armani horloges kenmerkt zich door tijdloze stijl en een grote mate van moderniteit waar tot voor kort nog geen betaalbare horloges in te vinden waren. Daarnaast past de klassieke uitstraling van het horloge uitstekend bij een bijzonder brede doelgroep van traditionele trendy klanten. Neem snel een kijkje bij ons in de winkel en profiteer van de leuke aanbiedingen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief