Reparatie van vintage horlogesJuweelco extra service 1 jaar garantie

Juweelco uurwerk technisch service center is al ruim 40 jaar uw vertrouwde adres voor reparaties aan alle typen horloges.

Een oude horloge staat voor tijdloos design. Vintage horloges hebben een verhaal en eigen geschiedenis. Vintage is de juiste benaming van een oude horloge met duurzaam techniek van een topmerk en is een statement.

Rolex, Patek Philippe, IWC, Jaeger LeCoultre, Zenith, Omega, Longines, Ebel of TAG Heuer zijn zeer gewild bij liefhebbers en verzamelaars.

De aparte accenten vormen de basis van deze tijdsbepalende modellen. Wij hebben een eigen horloge atelier voor alle onderhoud, reparaties en restauraties van vintage horloges van alle merken voor connaisseurs.

Deze site zal u goed informeren en helpen met uw keuze. Uw geliefde vintage automatische polshorloge, mechanisch, antiek zakhorloge, stopwatch of scheepschronometer is bij onze team horlogemakers in goede handen. Wij bieden u ook een zeer ruime collectie horlogebanden in alle maten en kleuren. Ons uurwerk technisch service center repareert alle merken vintage horloges.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief