.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Century groothandel

Juweelco levert een aantal horloge merken aan juweliers waaronder Century. Het Zwitserse horlogemerk Century is opgericht in 1966 en is een internationaal merk van allure. Century kenmerkt zich aan de top van de horloge merken door gebruik te maken van enkel de beste materialen. Deze horloges worden geproduceerd door de beste uurwerkmakers en high tech machines met enorme precisie ten einde een uiterst hoogwaardig horloge te vervaardigen. Dit speciale merk combineert traditionele kwaliteit met passie.

Elk Century horloge is perfect in detail. De modellen worden gekenmerkt door een avant-gardistische en electische stijl en is een symbool van universele schoonheid.

De exclusieve horloges van het illustere merk Century zijn nu door Juweelco in verschillende landen van Europa verkrijgbaar. Century onderscheid zich zichtbaar van andere merken en vormen. Een welkome en verfrissende aanvulling op het assortiment van iedere juwelier.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief