Bouchard

Sinds 1989 is Bouchard een gerespecteerd horlogemerk met Zwitserse precisie uurwerken, gespecialiseerd in gouden horloges. Deze horloges zijn vervaardigd voor de individualisten en pure horloge liefhebbers. De tijdloze designs worden zorgvuldig ontworpen met oog voor de kleinste details. om pure nostalgie terug te brengen in de horloges. Met grote zorg en nauwkeurigheid worden deze horloges vervaardigd en door horloge technici nauwkeurig met de hand geassembleerd en afgesteld. De Bouchard horloges staan voor perfecte vervaardiging, topdesign en uitstekende kwaliteit.

Met een Bouchard horloge straal je zelfwaardering en ambitie uit en wellicht perfect voor uw zakelijke uitstraling. Tevens onderscheid Bouchard horloges zich door een bijzonder sterk prijs-kwaliteit verhouding. Breng een bezoek aan onze winkel en profiteer van prachtige aanbiedingen. 

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief