Bulova

Bulova is een klassiek Zwitsers horlogefabriek sinds 1875 met een lange traditie van allure en distinctieve vormgeving en afwerking, maar zeker ook ingenieus en vooruitstrevend qua techniek en heeft veel ontwikkelingen gepatenteerd. In 1927 tijdens de eerste vlucht over de Atlantische Oceaan vertrouwde Charles Lindberg op de precisie van een Bulova horloge om zijn pols. De verbintenis met zijn wortels van traditionele modellen, geavanceerd techniek, kwaliteit en gedetailleerde afwerking werd steeds een wereldwijd succes voor liefhebbers van quartz en mechanische horloges.

Bulova is een wereldwijd bekend horlogemerk dat al heel lang houd aan de weg timmert. Bulova horloges zijn in verschillende collecties vormgegeven waar gekozen wordt voor klassiek, elegant, sportief en modern met altijd een luxe uitstraling. Breng een bezoek aan onze winkel waar wij u goed kunnen adviseren en waar u de modellen kan bekijken met een hoge korting. 

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief