open dinsdag t/m zaterdag 12 uur to 18 uur

Het is ontzettend leuk u weer te zien

070 - 36 00 400

CarucciJuweelco extra service 3 jaar garantie

Het Duitse horlogemerk Carucci kwam in 1995 voor het eerst met een collectie horloges met automatische uurwerken. Carucci produceert alleen mechanische horloges voor liefhebbers die een topmerk ambieert, maar veel minder wilt betalen. Er zijn veel fascinerende modellen allemaal met een glazen achterdeksel, waarvan veel limited editions. De ontwerpers van Carucci horloges weten design te combineren met stijl en sterke materialen die elk horloge van een ultieme lange levensduur verzekeren. Dit horlogemerk is bekend vanwege haar techniek, geavanceerde functionaliteit en betrouwbaarheid. 

Wenst u kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dan zijn deze horloges datgene wat u zoekt, want Carucci is hun geld meer dan waard. Deze automatische horloges zijn zeer geliefd over de gehele wereld door hun veelal moderene designs en uiterst luxe afwerking met saffier glas. Als juwelier presenteren wij u graag een merk dat gespecialiseerd is in automaat horloges en daarom biedt onze winkel u een mooie collectie met een hoge korting.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief