Chronoswiss

Sinds de oprichting in 1983 produceert Chronoswiss alleen mechanische horloges. De ontwerpen van de Chronoswiss horloges zijn klassiek, formeel, en casual. Chronoswiss is populair bij zakenmensen die klasse willen uitstralen en dat doen ze zeker met een chronoswiss horloge. Dit is een topmerk met modellen die voorzien zijn van zeer mooie detaillering. Handwerk, vakmanschap en instandhouding van tradities als met de hand guillocheren of hand emailleren van wijzerplaten zijn waarden waar Chronoswiss aan gewijd is.

De basis voor het succes van het merk ligt in de techniek en ontwerp dat deze horloges tot begeerd horloges heeft gemaakt. Wij bieden u Chronoswiss horloges die garant staan voor kwaliteit en waarbij oog voor detail centraal staan. U bent altijd welkom in onze juwelierszaak waar wij met passie en liefde voor het vak kunnen informeren. 

Juweelco extra service 6 jaar garantie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief