CitizenJuweelco extra service 5 jaar garantie

Citizen opgericht in 1924 is werelds grootste uurwerk fabrikant en toonaangevend in sporthorloges, duikhorloges en chronografen van uitgebalanceerde kracht en inspirerende techniek, verkregen door het tijdmeten van vele internationale sportevenementen. Ongeëvenaarde intelligente elektronica zoals superieur atoomklok radio-controlled techniek voor het hoogst mogelijk precisie en sublieme eco drive quartz nauwkeurig zonder batterij is synoniem voor de vele Citizen uitvindingen zoals superieur atoomklok radio-controlled en satelliet techniek.

Citizen dankt zijn enorme wereldwijde populariteit vanwege haar hoge kwaliteit in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijs. Hierdoor is het een topproduct met de meest geavanceerde functies bereikbaar voor een zeer bescheiden beurs. Bezoek onze winkel waar u een grote collectie kan aantreffen wat u zal helpen met het uitzoeken van een model helemaal naar uw zin en wij adviseren u graag in uw keuze. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief