ConcordJuweelco extra service 5 jaar garantie

Sinds 1908 produceert het Zwitserse horlogemerk Concord fantastische horloges die wereldwijd verkocht worden. Dit high-end horlogemerk vervaardigt horloges die bekend zijn vanwege hun perfecte kwaliteit en elegante sportieve uitstraling. In het productieproces worden de hoogste eisen gesteld aan elk Concord horloge voordat het de fabriek verlaat. Concord horloges vervaardigt uurwerken die zich kunnen meten met de beste ter wereld. Om kwaliteit en functionaliteit te waarborgen beschikt Concord horloges over een eigen test omgeving en uitgebreide fabrieken. 

De horloges van Concord staan voor kracht en souplesse en niet meer weg te denken in de topklasse van horlogemerken. Horlogecritici en liefhebbers zijn enthousiast over Concord horloges die met een revolutionair ontwerp en techniek een vernieuwing biedt in horlogeland. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief