CorumJuweelco extra service 5 jaar garantie

Corum is een merk van internationale allure en is opgericht in 1955. Het Zwitserse horlogemerk corum is wereldwijd bekend. Gebaseerd op hoogwaardig uurwerk technisch en prachtige vormgeving weet Corum elke horlogeliefhebber te bekoren. Corum horloges worden vervaardigd volgens de strengste normen en profteert zich met mechanische en quartz horloges van uitstekende kwaliteit. Deze horloges zijn ambachtlijk vakmanschap met een bijzonder design wat moed en passie laat zien om uniek te zijn.

Op basis van een lange historie zal Corum als exclusief horlogemerk de horlogewereld blijven verbazen met nieuwe modellen en stroomt over van passie. Met sterk gemoderniseerde horlogemodellen verschaft Corum zich een plek tussen de grootste horlogemerken ter wereld en wij brengen deze modellen binnen uw handbereik. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief