EberhardJuweelco extra service 5 jaar garantie

Sinds 1887 is Eberhard & Co synoniem voor uitmuntendheid en innovatie, die tot uitdrukking komen in edele uurwerken zoalszakhorloges en de chronograaf of de chrono met dubbele timing hun sporen hebben nagelaten in de geschiedenis van de Zwitserse horloge industrie. De collectie heren en dames mechanische horloges hebben een frisse, jonge en sportieve uitstralingmet de signature van verfijning en luxe details.

Het Zwitserse Eberhard & Co is er heel goed in geslaagd om zich te specialiseren in hoogwaardige mechanische uurwerken. Met aansprekende modellijnen, ieder met een eigen gezicht weten deze horloges zijn weg te vinden naar echte horlogeliefhebbers wereldwijd. Automatische chronograaf horloges zijn ruim vertegenwoordigd in alle collecties van Eberhard en zijn dan ook vaak de populairste modellen.

Elk Eberhard horloge is vervaardigd om de individualiteit van de drager te benadrukken en staat voorklasse. Met een bezoek aan onze juwelierszaak brengen wij deze aantrekkelijke horlogecollectie binnen uw handbereik.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief