Esprit

Het Amerikaanse Esprit werd opgericht in 1968 en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevend fashion merken ter wereld. De eerste horloge collectie ziet het daglicht in 1998. Dit geliefde horlogemerk behoort tot de absolute top van trendy fashion en terecht want de innovatieve en kleurrijke horloges van Esprit hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Deze horloges onderscheiden zich door simpele, pure, elegante lijnen en ingetogen charme waardoor keer op keer een prachtige collectie het resultaat is. 

Met dit merk draagt u zowel een sportief als casual horloge. Wij bieden u een grote dame en heren collectie in enorm veel stijlen en kleuren. Er is dus een Esprit horloge voor iedereen die betaalbare luxe zoekt. Juweelco is vanaf 1999 dealer van Esprit en heeft de meeste Esprit horloges verkocht van alle dealers in Nederland. Een bezoek aan onze winkel is altijd de moeite waard als u op zoek bent naar een ruime collectie en lage prijzen.

Juweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief