Festina

Festina werd opgericht in 1902 te Zwitserland en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal merk met een eigen imago van hoog aanzien en vormt een brug tussen traditionele afwerking en eigenzinnige vormgeving. Het merk wordt geïdentificeerd met topsport, kracht en professionaliteit en is ruim 20 jaar official timer van internationaal autosport wedstrijden en vele wielerwedstrijden waaronder de prestigieuze Tour de France.

De afgelopen decennia hebben grote veranderingen voltrokken met als uitkomst dat jaarlijks de collectie wordt verrijkt met nieuwe modellen volgens de laatste trends en kleuren. Juweelco werd Nederlands eerste Festina dealer in 1989 en is bekroond door de importeur als best presterende verkooppunt in Nederland. Festina is specialist in sporthorloges en chronografen waar u ieder model kan krijgen in meer dan 5 kleuren wijzerplaten. Deze horloges scherpen de competitiegeest aan en onderstrepen de winnaars-mentaliteit. Wij geven u de mogelijkheid deze prachtige horloges te bekijken en passen in onze winkel waar u kan profiteren van interressante aanbiedingen. 

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief