.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

FortisJuweelco extra service 5 jaar garantie

Fortis is een van de weinige Zwitserse horlogefabrieken die onafhankelijk is gebleven en de horloges in eigen huis is blijven verwaardigen sinds de oprichting in 1912. Vele gepatenteerde uitvindingen werden enthousiast ontvangen en is in het hele moderne tijdperk een belangrijk rol blijven spelen, met als gevolg vele internationaal awards die in ontvangst werden genomen.

In 1926 produceert Fortis ’s werelds eerste automaat horloge en later ’s werelds eerste waterdichte mechanische chronograaf en recentelijk ’s werelds eerste automaat chronograaf met alarm, enkele voorbeelden van het hoogwaardig innovatief karakter van deze horlogefabriek dat geschiedenis schreef. Door zijn praktische eigenschappen en betrouwbaarheid heeft Fortis vanaf het begin de voorkeur van brandweer, politie, militairen, en de meeste luchtmachten over de hele wereld en alle astronauten en kosmonauten.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief