Invicta

Invicta produceert mechanische en automatische horloges sinds 1837 van onderscheidende vormgeving en constructie. Tot op heden zijn deze principes van het eerste uur nog steeds van kracht. Gespecialiseerd in superwaterdichte oversized horloges met degelijke kastconstructie, een stoer horloge met veel uitstraling. De hoge kwaliteit voor een redelijk geprijsd horloge samen met het XL uiterlijk spreekt mannen van bijna alle leeftijden aan, dankzij het dynamische ontwerp en de imposante afmeting van de kast.

Invicta horloges zijn wereldwijd ruim verkrijgbaar en in de Verenigde Staten zijn ze zeer populair. Door controversiële designs weet Invicta telkens weer te verbazen met een unieke stijl en pure klasse. Elk Invicta horloge is vervaardigd om de individualiteit van de drager te benadrukken en staat voor glamour en succes. Met een bezoek aan onze winkel brengen wij deze aantrekkelijke horlogecollectie binnen uw handbereik.  

Juweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief