Jacques LemansJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Jacques Lemans bestaat sinds 1975 en heeft inmiddels een grote horlogefabriek in Oostenrijk en is uitgegroeid tot een wereldwijd succes en is bekend als officieel tijdmeter van vele internationale tennis tournementen, het sponsor van toptennissers, rallyautosport, wereldkampioenschappen skiën, belangrijke golf tournementen en basketbal.

Jacques Lemans produceert mechanische en quartz horloges van onderscheidende vormgeving. Tot op heden zijn deze principes van het eerste uur nog steeds van kracht. Jacques Lemans horloges zijn verkrijgbaar in ruim 120 landen op alle continenten. Deze horloges passen perfect bij formele kleding en kunnen ook gewoon bij een casual outfit worden gedragen. Een bezoek aan onze winkel is zeker de moeite waard waar u een goede collectie Jacques Lemans kan vinden en kunt profiteren van hoge kortingen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief