Jean d'Eve

Sinds 1888 is Le Phare een gerespecteerd Zwitsers topmerk en wint veel awards voor techniek en precisie. Le Phare fabriceert veel klassieke horloges voor bekende merken. Sinds de oprichtig van dochteronderneming Jean d'Eve in 1981 worden moderne horloges geproduceerd in Zwitserland van absolute perfectie in de vorm van design en techniek. Elk Jean d'Eve horloge wordt samengesteld uit de beste materialen door hoogopgeleide technici hetgeen leidt tot een horloge dat van ongekende klasse is. Vernieuwing, traditie en nauwkeurigheid zijn de belangrijkste elementen van deze horloges. Jean d'Eve produceert de eerste kintec uurwerken en verkoop na vele jaren de patenten aan Seiko Japan.

De hedendaagse Jean d'Eve horloges voldoen nog steeds aan de essentiële voorwaarden van een Zwitsers top horloge die traditie met techniek combineren en gezien de kwaliteit een zeer hoge duurzaamheid. Deze horloges zijn bedoeld voor heren en dames die meer verwachten van een horloge. Zij die kwaliteit willen combineren met spannende en stijlvolle designs en een hoogstaande afwerking. 

Juweelco extra service 6 jaar garantie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief