Marc EckoJuweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Marc Ecko is een Amerikaanse ontwerper die in 1992 startte en heeft wereldfaam op het gebied van kleding en accessoires. Zijn Producten zijn echte trendsetters, innovatief, vernieuwend en jeugdig. Deze horloges zijn streetart en urban design en fleuren uw outfit helemaal op. Hoe divers de modellen ook zijn, in elk horloge is de kenmerkende Marc Ecko stijl te herkennen. De horloges zijn opvallend met details van graffiti en tattoeageachtige graphics of veel bling met een neushoorn logo. Vele celebrities zoals rapper 50 Cent en Lindsey Lohan dragen graag bad ass horloges van Marc Ecko.

Wie van trendy en uniek houd en de collectie van marc ecko bekijkt, zal begrijpen waarom het zo'n succes is. De gehele collectie kenmerkt zich door bijzondere vormen, felle kleuren cool prints en kwalitatieve materialen. Of u nu een sportief, casual of trendy zakelijk horloge zoekt, binnen de collectie vindt u altijd het horloge dat aan uw bijzondere wensen voldoet. 

Sinds 2006 verkopen wij met trots deze super gave horloges die zeer gewild zijn bij zowel heren de dames. U vindt bij ons een uitgebreide collectie met controversiële designs en de beste aanbieding.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief