Maurice Lacroix

Maurice Lacroix is een Zwitsers horloge merk, dat zich een zeer voor aanstaande positie in de luxe horlogemarkt heeft verworven door traditionele kennis, de ongekende finesse en zorg waarmee de manufacture uurwerken zijn ontwikkeld en vervaardigd van de zeer luxe masterpiece collectie en de schitterende wijzerplaten, prachtige afwerking van de kasten en banden. Met toewijding, deskundigheid, ingenieuze uurwerken, tijdloze designs en moderne productie methodes zijn deze horloges wereldwijd een grote naam onder liefhebbers.

Voor de Maurice Lacroix horloges wordt er dan ook alleen gebruik gemaakt van hoogstaande materialen wat de basis legt van een lange levensduur. Samen met traditioneel en moderne twist biedt Maurice Lacroix een uitmuntende horloge voor een ieder die een luxe Zwitsers horloge weet te waarderen.

Wij bieden u een collectie Maurice Lacroix horloges aan voor dames en heren met automatische of quartz uurwerken. Deze horloges passen perfect bij een succesvolle levensstijl en accentueert de unieke persoonljkheid van de drager. Als erkend juwelier kijken wij naar de kwaliteit en zoeken prachtige merken en modellen uit. U vindt daarom een breed assortiment Maurice Lacroix in onze winkel waar wij u goed kunnen informeren. Kom langs in onze winkel als u opzoek bent naar een horloge die van generatie op generatie overgedragen kan worden.

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief