Max

Het Nederlandse horlogemerk bestaat sinds 2006 en is een horlogeproducent waarbij kwaliteit, vakmanschap en fraaie degelijke materialen centraal staan. Modern, stoer en uitstekende functionaliteit zoals goed waterdicht, uitstekend afleesbaarheid en stopwatch maakt Max horloges zo geliefd in 65 landen over de gehele wereld. Max is vooral bekend geworden door de aansprekende XL stoere modellen die veel goedkoper zijn dan TW Steel.

Zowel de heren als dames collectie is gebaseerd op krachtige designs, sportieve kleuren en door de perfecte pasvorm zijn ze comfortabel te dragen. Max horloges zijn sinds 2006 bij ons met veel succes in het assortiment en wij verkopen meer Max horloges dan alle andere dealers wereldwijd. Tegenwoordig zijn er slechts weinig horlogemerken die horloges vervaardigen van vergelijkbare hoge kwaliteit als Max tegen zulke lage winkel verkooprijzen. Kom langs en bekijk onze grote collectie en super aanbiedingen.

Juweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief