Michel Herbelin

Michel Herbelin horloges belichamen typisch Zwitserse deugden zoals nauwkeurigheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Ook symbool is de traditionele Franse waarden zoals kwaliteit, chique vormgeving, exclusiviteit en authenticiteit.

In het nieuwe research en developmentafdeling van Michel Herbelin werkt een groot team van ingenieurs, technici en horlogemakers systematisch aan de ontdekking en ontwikkeling van futuristische materialen en technieken. De topmodellen zijn in edelstaal met 18 Krt goud en eventueel met brillanten gezet.

Juweelco is sinds 1995 dealer en heeft de grootste collectie Michel Herbelin horloges van Nederland en heeft de meeste Michel Herbelin horloges verkocht van alle Europese verkooppunten. Het is zeker de moeite om langs te komen in onze winkel waar u de ruimste keus vind, de beste aanbiedingen en altijd een goed advies.

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief