Movado

Movado werd opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland in 1881. Deze wereldberoemde horlogefabrikant heeft meer dan 100 patenten en 200 internationale awards op zijn naam staan voor techniek en design. De rijke historie van innovatieve mechanische uurwerken, modern design en langdurige samenwerking met bekende kunstenaars blijft de identiteit van het populaire merk Movado bepalen.

Movado horloges zijn permanent in collecties in musea rond de wereld.

De strakke modernistische vormgeving van vele modellen zijn gebaseerd op de Bauhaus design. Het iconische ontwerp met de stip is in 1947 ontwikkeld door de bekende Amerikaanse kunstenaar Nathan George Horwitt. Zijn ontwerp werd het eerste horloge ontwerp ooit dat werd opgenomen in de collectie van het Museum of Modern Art in New York.

Movado is het populairste horlogemerk in Noord-Amerika en is ook ruim verkrijgbaar in Zuid-Amerika. Wanneer u op zoek bent naar iets moderns en strak met een luxe uitstraling, dan mag een Movado horloge op uw wenslijst niet ontbreken. Graag laten wij deze bijzondere horloges aan u zien die vernieuwend zijn.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief