Mühle GlashütteJuweelco extra service 5 jaar garantie

Mühle Glashütte werd opgericht in 1869 in een regio van Duitsland, dat een goede reputatie heeft als het center van de horloge industrie van hoge kwaliteit. Mühle won snel awards voor precisie en kwaliteit. Dankzij de goede reputatie was het mogelijk de fabricage van marine chronometers, marine systemen, nautische instrumenten en polshorloges uit te breiden. Mühle leverde tachometers, klokken, toerentellers, snelheidsmeters en vloeistofmeters voor motorfietsen, vrachtwagens en vele autofabrikanten zoals het bekende Maybach. In het verleden en heden heeft Mühle Glashütte altijd alleen mechanische horloges gefabriceerd.

Mühle Glashütte heeft gekozen voor tijdloze horloges die geschikt zijn voor alle omstandigheden en met een bezoek aan onze winkel brengen wij deze fraaie mechanische horloges binnen uw hand bereik. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief