NauticaJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Het Amerikaanse kledingmerk Nautica ging van start in 1983. Later werden accessoires gelanceerd zoals ruime assortiment schoenen, tassen, andere lederwaren, geuren en nog veel meer. De Nautica horloge collectie werd gelanceerd in 1994 en is sindsdien uitgegroeid tot de meest succesvolle sportieve fashion horloge collectie ter wereld. Horloges van Nautica hebben een rijke historie als wereldwijde sponsor van belangrijke, professionele zeilwedstrijden en zeilscheep evenementen zoals Sail Amsterdam. Dit zorgt dat de horloges gretig aftrek hebben bij liefhebbers die een passie hebben voor de maritieme wereld. Horloges van het merk Nautica hebben een rijke historie als sponsor van vele belangrijke zeilwedstrijden. De verfijnde details met verwijzing naar de zeilsport zorgen voor prachtige horloges die gretig aftrek hebben bij liefhebbers die de passie voor de navigatie en zeilwereld appreciëren.

De horloges hebben dezelfde stijl elementen en inspiratie als de wereldwijde succesvolle kleding lijn. De combinatie van gedurfde vormgeving, kleuren en techniek maakt Nautica chic, sportief en geliefd bij mensen met een sportieve en energieke lifestyle. Met deze horloges bent u helemaal bij de tijd en heeft u een modebewuste uitstraling. Past perfect bij een actieve levensstijl en accentueerd de unieke persoonlijkheid van de drager. De prijs-kwaliteit verhouding van deze horloges is uitermate goed, zeker in vergelijking met andere horlogemerken. Nautica horloges zijn sinds 2000 in onze uitgebreide collectie en nog altijd mateloos populair. Als succesvol juwelier kijken wij altijd naar actuele trends en kwaliteit op horlogegebied. Daarom vindt u een grote collectie horloges van Nautica in onze winkel met te gekke kortingen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief