Omega

Omega werd opgericht in 1848 en fabriceert zakhorloges in zijn Zwitserse fabriek en groeide uit tot één van de allergrootste horloges producenten ter wereld. In 1898 begint men ook polshorloges te fabriceren die meer functionaliteit boden, maar ook draagcomfort, kwaliteit, luxe designs en zijn nog altijd een lust voor het oog. 

Het bedrijf staat vanaf het begin bekend om de innovatie kracht, baanbrekende technieken en precisie uurwerken. Door de jaren worden met succes bijzondere modellen ontwikkeld die nog altijd de basis van de huidige collectie vormen zoals, Seamaster, Speedmaster, Constellation en DeVille zijn iconen in de horlogerie wereld. Daarnaast brengt Omega limited editions zoals Olympisch collectie, Tourbillion en museum collectie.

Sinds 1979 voert Juweelco Omega in zijn collectie met veel tevredenheid. Bent u op zoek naar een duurzaam topmerk met een tijdloze vormgeving, dan helpen wij u graag met een goed advies zodat u de juiste beslissing kan nemen. 

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief