Orient

Orient is een toonbeeld van Japanse mechanische topkwaliteit sinds 1950 en voor 100% onderdeel van de Seiko groep. Orient biedt elegantie, verfijning en superieure kwaliteit. Orient beheerst de kunst van het vervaardigen van mechanische uurwerken in eigen huis die uiterst betrouwbaar zijn.
Orient blijft zijn ambacht verbeteren door ongeëvenaarde handopwind en automaat uurwerken te ontwikkelen en horloges aan te bieden voor veel lagere prijzen in vergelijking met andere merken. Orient horloges zijn enorm populair in Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Noord-Amerika en vele enthousiaste horlogeverzamelaars uit Europa appreciëren ook Orient horloges door het authentieke erfenis van mechanische uitmuntendheid.
Orient biedt stijlvolle horloges dat zowel casual als zakelijk zorgt voor een prachtige uitstraling, dus kom bij ons langs om de uitgebreide collectie te bekijken.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief