Paul PicotJuweelco extra service 5 jaar garantie

De expertise van de Zwitserse horlogefabriek Paul Picot wordt tentoongespreid bij de verwezenlijking van de meest geavanceerd mechanische uurwerken die voortkomen uit passie. De beste materialen, hoogstaand vakmanschap onvoorwaardelijke exclusiviteit en accuratesse zijn basisprincipes van Paul Picot. De meesteruurwerkmakers en ingenieurs verfijnen en decoreren uurwerken en het bijvoegen van complicaties waar slechts weinig toe in staat zijn wat illustreert de standvastige toewijding van het merk. Niet alleen aan mechanische uitmuntendheid maar ook innovatie op andere gebieden zoals kastconstructies en stijlvolle vormgeving komen voor rekening van de afdeling research en development.

Het duizelingwekkende succes van het Zwitserse horlogefabriek dat is opgericht in 1976 kent in zo’n korte tijd in de geschiedenis van het Zwitsers horloge-industrie zijn weerga niet. Het merk Paul Picot is wereldwijd geregistreerd en gedistribueerd door een zorgvuldig geselecteerd exclusief aantal verkooppunten, waar de kwaliteit van advies en after sales gegarandeerd kan worden. Als horloge specialist zijn wij altijd opzoek naar de hoogste kwaliteit en daarom vindt u een collectie Paul Picot bij ons in de winkel voor een leuke prijs.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief