PequignetJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Emile Pequignet had een ruime ervaring in de uurwerkindustrie en combineert talent met ambitie. In 1973 richtte hij zijn luxe merk op. Zijn kracht ligt onmiddelijk in zijn sublieme creativiteit en in de kwaliteit van de materialen die hij zorgvuldig kiest.

In 2006 heeft Pequignet zijn nieuwe Franse laboratorium en fabriek ingewijd, waar de technische research en alle fabricage van de horlogekasten, -banden en losse onderdelen. Alle Pequignet horloges worden voorzien van Zwitserse quartz of mechanische precisie uurwerken.

De horloge lijnen van Pequignet zijn iconisch en hebben een sterke en onderscheidende identiteit. De manufacture collectie heeft een handopwind of automaat uurwerk met chronometer certificaat en zijn uitgevoerd in staal of 18krt goud.

Pequignet vervaardigd ook ringen, armbanden en oorgoed die bij de schakels van de Moorea horlogelijn passen en zijn verkrijgbaar in geheel edelstaal, edelstaal en goud of geheel 18krt goud.

Dit merk heeft een prachtige collectie stijlvolle horloges en sieraden voor de moderne man of vrouw. Bent u op zoek naar een exclusief merk dan brengen wij u deze binnen handbereik, dus kom langs in onze zaak voor informatie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief