.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

PerreletJuweelco extra service 5 jaar garantie

Abraham Louis Perrelet werd geboren in 1729 in Le Locle in Zwitserland en ontwikkelt vele precieze uurwerken met diverse patenten. Perrelet werd hofleverancier voor de Franse koningen en gekroonde hoofden uit andere landen. Perrelet blijft innoveren en werkte tot zijn dood op 96 jarige leeftijd.

Perrelet heeft sinds zijn oprichting tot heden alleen mechanische horloges geproduceerd voor liefhebbers dat weet dat wie een Perrelet bezit, iets uitzonderlijks in handen heeft. De identiteit en filosofie komen tot uiting door de voortdurende innovatie en de tijdloze esthetiek van de horloges. De zuivere lijnen en unieke Perrelet kenmerken blijven de liefhebbers van het merk bekoren.

Perrelet heeft in haar horlogecollectie gekozen voor robuuste vormgeving en luxe uitstraling. Hierdoor is elk Perrelet horloge geschikt voor sport, vrije tijd of zakelijk. Deze horloges met een originele concept liggen binnen uw handbereik bij een bezoek aan onze winkel.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief