Pierre KunzJuweelco extra service 5 jaar garantie

Meester horlogemaker Pierre Kunz is succesvol in gecompliceerd mechanische horloge met een eigen signature. Zijn horlogefabriek is gelegen aan het meer van Genève waar zijn creativiteit en hoogwaardig Zwitsers techniek worden uitgevoerd door bevlogen ambachtslieden. Geboren in Bern 1959. Pierre Kunz heeft veel ervaring opgedaan, was werkzaam bij een aantal vooraanstaande horloge fabrieken die gespecialiseerd waren in grande complications.

Pierre Kunz onderscheidt zich door gecompliceerde, mechanische horloges te voorzien van nog meer functies. Het is echter de prachtige, traditionele uitstraling die deze horloges zo uniek maakt. Ze zijn modern en komen robuust over. Pierre Kunz is een bekende speler in het exclusieve horloge segment en manifesteert zich voortdurend als specialist van ingenieuse uurwerken en unieke vormgeving.

Een prima keus voor diegene die precies weet wat hij wilt. Wij brengen u deze aantrekkelijke mechanische horloges binnen handbereik als u onze winkel bezoekt. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief