PoliceJuweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Dankzij de populariteit van Police horloges bij celebraties als Bruce Willis, Antonio Banderas en David Beckham, is het dragen van deze horloges tot een wereldwijde cult uitgegroeid. Ondanks werd Police in Nederland tot een van de coolest brands uitgeroepen door de reclamewereld.

Genoeg aanleiding om deze prachtige horloges eens te bekijken. De accessoires van Police zijn 25 jaar wereldwijd toonaangevend. De horloges zijn verkrijgbaar in ruim 50 landen en hebben een stevige plek in de wereldmarkt veroverd van trendy horloges. Wanneer u kiest voor een sterke prijs kwaliteit verhouding en een aantrekkelijke stoere trendy collectie, dan zijn de Police horloges een uitstekende keus. Wij geven u de mogelijkheid deze prachtige sieraden te bekijken en passen in onze winkel waar u kan profiteren van zeer interessante kortingen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief