.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

PrismaJuweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Het bekende Nederlandse merk Prisma bestaat sinds 1948 en heeft een sterk marktsegment veroverd door kwaliteit zeer betaalbaar te maken en een veelzijdige collectie te brengen. Klassiek, casual, sportief en trendy. Tijdens het werk, sporten, vrije tijd of chic uitgaan, overal is een prisma horloge op zijn plaats. Een kwaliteit wat meestal alleen voor duurdere horloges is weggelegd. Prisma horloges zij verkrijgbaar met quartz en automaat uurwerken.

Sinds 1979 is Prisma onderdeel van ons assortiment en het merk heeft Juweelco uitgeroepen als best verkopende dealer aller tijden. Niet voor niets behoort Prisma al jaren tot één van onze best verkopende horlogemerken. Wanneer u kiest voor zeer betaalbare kwaliteit zijn de Prisma horloges een uitstekende keus. Kom langs en bekijk onze enorme collectie en geweldige aanbieding. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief