Reparaties

Juweelco uurwerktechnisch service center is gehuisvest in een ruime pand voor de opslag van grote voorraden uurwerken, onderdelen en waar alle faciliteiten voor ons team uurwerk technici ruim zijn opgezet. Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste technologie, test- en meetapparatuur en hightech machines, maar ook originele oude machines zijn ruim vertegenwoordigd om niet meer leverbaar onderdelen speciaal te fabriceren voor kostbare vintage pols horloges en zakhorloges volgens traditionele ambacht.

Onze service centre repareert alle merken horloges en doet alle voorkomende reparaties, gerepareerde quartz en mechanische uurwerken krijgen 1 jaar garantie.

Juweelco uurwerk technisch service center is alom gerespecteerd om zijn uurwerk restauraties, fijngevoelige handelingen gestuurd door de oog van de meester uurwerkmaker.

Vele klanten sturen vanuit heel Nederland en het buitenland hun reparaties naar ons op. Wij adviseren gebruik te maken van koeriersdienst mikropakket, een betrouwbare koeriersdienst dat in geheel Europa opereert en via internet is uw pakket te volgen via track & trace. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van www.mikropakket.nl

Prijsopgave

De werkzaamheden voor de zorg van uw horloge die nodig zijn wordt duidelijk uitgelegd en wij nemen een gedetailleerde prijsopgave met u door. Alle gegevens en afspraken worden genoteerd in het bijzijn van de klant en hij krijgt altijd een reparatie bon mee waarmee hij zijn horloge later kan afhalen.

Neem uw horloge mee en kom langs bij Juweelco aan de Korte Poten 30, dan kan een van onze horlogespecialisten naar uw horloge kijken en met u bespreken hoe de reparatie verzorgd kan worden en de verwachte reparatietijd. Batterij vervangen, sealen en in een drukkast testen en loszittende wijzers vastzetten zijn enkele voorbeelden van horloge onderhoud. De arbeidstijd, moeilijkheidsgraad en onderdelen bepalen de prijs die u ter plaatse te horen krijgt. Bij het inleveren van uw horloge krijgt u een bewijs mee die u goed moet bewaren en mee moet nemen bij het afhalen van uw gerepareerd horloge.

U ontvangt van onze uurwerk technisch service centre een e-mail, die wij naar uw thuisverblijf sturen met de mededeling dat uw horloge gerepareerd is en klaar voor afhalen, tevens vermeld als herinnering de prijs. Ter bescherming van uw gekoesterd horloge is het noodzakelijk uw bewijs te overleggen bij afhalen. Als uw bewijs verloren is gegaan, neem telefonisch contact met ons op via 070-3455948.

De wereld wordt overspoeld met namaak, vervalsingen en kopieën. Via haastige vensters op zonnige stranden, foute winkels in het buitenland en obscure internetsites, vindt dit soort producten gretig aftrek. Wat snel kapot gaat en waar geen passende onderdelen voor leverbaar zijn. De productie en verkoop van nephorloges is in handen van de georganiseerde misdaad. Om deze redenen nemen wij geen reparaties aan van nephorloges.

De door kinderarbeid in elkaar gezette nep Rolexen en andere namaak horloges zijn van slechte kwaliteit en gaan snel stuk waarna u verneemt dat er geen losse onderdelen voor zijn, waardoor u zwaar teleurgesteld raakt. U ervaart dat desondanks de lage aankoopbedrag, het horloge veel te kort is meegegaan. Om deze redenen heeft Juweelco besloten geen reparaties uit te voeren van nephorloges.

Kleine Reparaties

Ons horlogemaker kan ter plekke vele reparaties uitvoeren, zoals de band inkorten van uw gekochte horloge. Van alle horlogemerken zijn alle maten batterijen op voorraad en kan ons horlogemaker deze voor u testen, plaatsen en de kast weer dichtmaken. Laat de batterij van uw horloge direct vervangen wanneer hij leeg is. Lege batterijen kunnen lekken en dat is desastreus voor uw uurwerk.

Wij bieden u een grote sortering horlogebanden zodat u altijd slaagt, waarnodig worden schakels uit metalen banden gehaald of extra gaatjes gemaakt in lederen banden en gelijk op uw horloge geplaatst, zo nodig vervangt hij de pushpinnen voor u.

We krijgen teveel mensen met de wens, klachten op te lossen van elders gekochte horloges. Winkelketens, bijouzaken, postorderbedrijven en internetsites verkopen wel horloges, maar willen niet uw horlogeband op maat maken of andere klachten oplossen. Sta hier bij stil als u een horloge wilt kopen.

Een horloge gekocht bij Juweelco maken wij graag gelijk op maat, uiteraard zonder kosten. Heeft u een horloge elders gekocht, dan zijn wij bereid als service het voor u op maat te maken tegen een vergoeding en is het na 2 dagen af te halen.

Constant werkend techniek

De gemiddelde consument heeft geen idee wat er bij een horloge uurwerk komt kijken. Een goede uitleg zorgt ervoor dat een klant beter begrijpt wat de vele verschillende werkingen zijn tussen de onderdelen van het uurwerk en wat hij kan verwachten van zijn horloge. Een horloge is een stuk techniek bestaande uit vele onderdelen dat 24 uur per dag draait. In vergelijking met vele producten zoals auto’s of computers, heeft een horloge veel minder storingen en onderhoud desondanks dat het veel langer in werking is.

Reparatie van een horloge

Een reparatie is nodig als er iets kapot is of moet worden vervangen, glas, band, knoppen of uurwerkonderdelen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief