RoamerJuweelco extra service 3 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

Zoals bij zoveel beroemde Zwitserse horlogemerken gaat de historie ver terug. Al sinds de opening in 1888 van de Roamer horlogefabriek zijn een tijdloze vormgeving met schitterende afwerking en kwaliteitsprecisie uurwerken, de kenmerken van Roamer. Zo ontstond een wereldmerk dat tot op de dag van vandaag blijft verassen met hoogwaardige horloges.

Sinds 1888 tot de dag van vandaag is de combinatie van technologie en design nog altijd het kenmerk van Roamer gebleven en wie ziet wat voor toewijding de horlogemakers werken, krijgt nog meer respect voor een Zwitsers merk als Roamer. Dermate fijn getuned en aangepast dat er duidelijk sprake is van toegevoegde waarde. Tijdens de productie van de beste onderdelen wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden. De horloges worden getest en worden in detail nagekeken voordat ze de fabriek verlaten.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief