SeculusJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

In 1960 zagen de Seculus horloges het daglicht en werden gefabriceerd door een oud traditioneel Zwitserse horlogefabriek gesitueerd in de traditionele horlogefabricage regio, in het hart van de Jura gebergte te Zwitserland. Seculus is latijn voor het verstrijken van tijd en de strategie van Seculus horloges was vanaf het begin, om altijd de kennis en kwaliteit te waarborgen van Swiss-made horloges, samen met de aantrekkelijke prijs om toegang te verschaffen voor een breed publiek.

Seculus werd een wereldwijd succes, met name in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en de Aziatische landen. De nieuwe moderne Seculus horlogefabriek met de meest recente technologie waarborgt de excellente kwaliteit. Voor een Seculus horloge bent u in onze juwlierszaak aan het goede adres waar u een leuke collectie vindt met hoge kortingen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief