Skav

Gestart in 2008 met het produceren van design horloges met een casual karakter. De ontwerpen van Skav horloges zijn vooral gebaseerd op zen filosofie, betrouwbaarheid, kwaliteit en een minimalistisch Scandinavisch design. De horloge collectie van Skav is een opvallende verschijning op het wereldtoneel en de makers zijn toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige horloges. Functioneel, strakke vormgeving, sportieve look van hoge kwaliteit vormen de basis van Dutch Design Skav horloges. Uniek in zijn stijl en prijsklasse garandeerd Skav een hoge kwaliteit door gebruik te maken van Citizen uurwerken en alle modellen te voorzien van krasvaste saffierglazen. Skav uit Amsterdam biedt een design horloge die kracht uitstraalt met draagcomfort. 

Nog nooit heeft u eerder dit soort hoge kwaliteit met saffierglas gezien voor design horloges in deze prijsklasse. Deze horloges zijn smaakvol, opvallend en trekken een brede doelgroep aan. Voor Skav horloges bent u in onze winkel bij het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment met zeer hoge kortingen.

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief