TAG Heuer

TAG Heuer is een Zwitsers horlogeproducent en is ontstaan in 1860 en speelde een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van chronografen en veel andere revolutionaire horloges. TAG Heuer is bekend als tijdmeter van een aantal grote sportevenementen en sponsor van vele topsporters. Inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevende legende, op zowel technisch gebied als het gebied van marketing en communicatie. Door een goede mix van sportieve en krachtige modellen weet TAG Heuer een groot publiek aan zich te binden. 

Tag Heuer houd zich bezig met het ontwikkelen en produceren van horloges met kwaliteit, functionaliteit en tijdloze esthetiek. Juweelco staat garant voor hoogwaardige producten en leveren vele horlogemerken in het topsegment zoals TAG Heuer en met een bezoek aan onze juwelierszaak brengen wij u deze horloges binnen handbereik.

Juweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief