TW SteelJuweelco extra service 5 jaar garantie en levenslang gratis batterijen

TW Steel werd gelanceerd in 2005, maar ongeacht hun korte geschiedenis heeft TW Steel een uitgebreid newerk aan dealers in meer dan 100 landen wereldwijd, hierdoor is TW Steel marktleider in oversized horloges. TW Steel is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en als sponsor van een aantal wereldkampioenschappen heeft TW Steel zich verbonden aan een jong denkend publiek.

De TW Steel horloge collectie bestaat uit een groot aantal series, allemaal met hun eigen kenmerken, maar steeds met die typische TW Steel uitstraling. Oversized, krachtig, sportief, robuust, trendy en van een uitstekende hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Alle TW Steel ambassadeurs genieten van een onderscheidend model die speciaal voor ze zijn ontworpen en in productie genomen voor TW Steel fans wereldwijd. Deze begerenswaardige modellen worden gemaakt om speciale mensen te eren, zoals sportlegendes uit de racery, Mick Doohan, Emerson Fittipaldi, en david coulthard, acteur Kivanc Tatlitug en wereldbekende singer/songwriter Kelly Rowland. Ook vele succevolle artiesten voelen zich comfortabel met het dragen van regulieren modellen van TW Steel.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief