Ulysse Nardin

In 1846 richtte Ulysse Nardin het bedrijf op, dat zijn naam draagt. Het bedrijf heeft van oudsher een speciale band met de marine van vele landen en is leverancier van scheepschronometers. Wereldwijd is Ulysse Nardin één van de meest beroemde horlogefabrikant van speciale gecompliceerde mechanische uurwerken. De mechanische horloges van Ulysse Nardin hebben een unieke eigentijdse dimensie die naar voren komen uit de combinatie van innovatie en gedurfde stijlvolle ontwerpen.

Uw mooiste tijden zijn de onvergetelijke momenten die u eeuwig bij zullen blijven. Met de tijd weergeven op uw Ulysse Nardin legt u vast wanneer en hoe laat al dat moois overkomt. Ulysse Nardin horloges hebben een uitdagend karakter en zijn het middel om u als individu te onderscheiden. Voor een Ulysse Nardin horloge bent u in onze juweliers zaak aan het juiste adres.

Juweelco extra service 6 jaar garantie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief