Vintage advertenties

Vintage televisie reclame

Klik op deze films en beleef de nostalgie

Deze films geven de tijdgeest van weleer perfect weer en zijn informatief voor onze vele klanten die vintage horloges verzamelen en bij Juweelco voor onderhoud, reparaties en restoraties van ook vintage klokken en horloges. Wij repareren alle merken waaronder: Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Jaeger LeCoultre, Rolex, Breitling en Heuer.

Vintage drukwerk advertenties

Klik op deze leuke advertenties om te vergroten

Bij Juweelco Juweliers kunt u naast juwelen ook volop dames en heren horloges kopen sinds 1979. Juweelco heeft altijd veel geadverteerd in landelijke tijdschriften en glossy bladen, hieronder vindt u enkele voorbeelden er tussen staan. Wij hebben altijd de grootste collectie horloges van Nederland geboden met veel gerenommeerde merken. Door de jaren zijn er met trots merken bijgekomen zoals: Paul Picot, Maurice Lacroix, Michel Herbelin en hebben wij gekozen om afscheid te nemen van andere merken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een ruime keuze dan is het aan te raden eens goed te kijken naar onze 63 horlogemerken in onze winkel.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief