KlokkenJuweelco extra service 5 jaar garantie

Een mooie stijlvolle klok is een prachtig bezit en een verrijking van een ruimte. De juiste klok in uw huis of kantoor completeert de andere meubels.

Een mechanische klok geeft voor veel mensen een behaaglijk en huislijk gevoel. Een nauwelijks horende tik met iedere seconde en een harmonieuze melodie bij het slaan van de verstreken tijd is een maximale sfeer bepalen in huis. Een kwaliteitsklok hoor je wel, maar stoort niet.

Bij ons vind u staande klokken, wandklokken en tafel klokken van modern tot klassiek en van quartz tot mechanisch, allemaal van uitstekende kwaliteit, fraai vormgegeven en prachtig afgewerkt van onder meer Hermele, Kienzinger, Jeka, L’Epee, Swiza, Ams maar ook barometers.

Sinds 1979 verkopen wij klokken die vaak als familiestukken overgaan naar de volgende generatie. Ons eigen klokken atelier krijgt veel aangeboden vanuit geheel Nederland voor onderhoud reparatie of restauratie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief