Antieke klokken

Onze meester-klokkenmaker voert het onderhoud en restauraties aan alle typen cultuur historische uurwerken en antieke klokken, uiteraard met het grootst mogelijke zorg en nauwgezet gecontroleerd met 5 jaar garantie.

Naast particulieren krijgen wij veel opdrachten van antiques-, instellingen- en prive collectors, maar vooral de vele gecompliceerde klokken restauraties voor musea wist Juweelco zijn initiële beroemdheid te vergaren. Bijzonderheden als precisieklokken, carillonklokken, planetaria en planisphaeria worden met liefde in behandeling genomen op ons atelier, ruim geoutilleerd met speciaal gereedschap, apparatuur en originele machines voor het vervaardigen van onderdelen die niet meer leverbaar zijn.

Alle gegevens van de restaurantie worden geregistreerd in onze database. Na de restauratie laten we de klok een tijdje in de werkplaats lopen. In deze periode wordt het uurwerk nauwlettend in de gaten gehouden en op tijd geregeld. Bij de restauratie is het dan ook belangrijk dat, met behoud van echtheid en originaliteit, het uurwerk ook technisch weer in optimale staat wordt gebracht. Uw kostbare uurwerk is bij Juweelco in goede handen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief