Gevelklokken

Mechanische en elektrische gevelklokken worden met ontegenzeggelijke liefde voor uurwerk precisie onderhanden genomen voor onderhoud en restauraties. Juweelco heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers, variërend van rijksinstellingen, gemeenten, multinationals, instellingen, sportstadions, attractieparken, zwembaden, scholen, theaters, bioscopen en verenigingen.

Het uurwerk technisch service center van Juweelco biedt de mogelijkheid gebouwen te verfraaien met een gevelklok naar uw specificaties voorzien van elektrisch uurwerk met een zendergestuurde optie voorzien van scorebord, temperatuur of andere informatie. Een gedegen voorbereiding, een uitgebreide productkennis, de juiste instelling en gewoon logisch nadenken zorgen ervoor dat Juweelco de juiste partij is om een klok van formaat te realiseren.

Een klok aan een gevel geeft een gebouw een uniek aangezicht. Daarom is het vereist dat de klok van hoge kwaliteit is en dat de plaatsing daarvan met uiterste zorg uitgevoerd wordt. Juweelco levert voor elke gevel de juiste klok ongeacht de afmeting of model. Ook kunnen wij uw klok voorzien van verlichting, zodat ook in het donker uw pand in het middelpunt van de aandacht staat. Als u uw huidige of toekomstige pand extra aandacht wilt geven, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Na de introductie van de kerkklokken in 1386 begon welgestelde mensen het gemak van een tijdmeting in te zien en intrigeerden klokken de gevels van hun woningen en bedrijfsruimten. Snel ging men de dag volgens de klok indelen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief